Ανάπτυξη Ιστότοπου

Η Q base R&D αναλαμβάνει την ανάπτυξη ιστοτόπων ακολουθώντας όλα τις σύγχρονες εικαστικές και τεχνολογικές τάσεις. Οι ιστοσελίδες μας δημιουργούνται ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη έπειτα από συνάντηση μαζί τους και συζήτηση για τις πραγματικές τους ανάγκες. Προτιμούμε την προσωπική επαφή με τους πελάτες μας όταν αυτό είναι δυνατόν και όχι μία προδιαγεγραμένη απρόσωπη διαδικασία διαχείρισης έργων. Ειδικευόμαστε σε δυναμικές σελίδες και σε συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (content management systems -CMS) ώστε να διευκολύνεται η ανανέωση του περιεχομένου της κάθε ιστοσελίδας από τους πελάτες μας. Βασική μας προτεραιότητα είναι η ανάπτυξη ιστοσελίδων οι οποίες είναι βελτιστοποιημένες ως προς τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization – SEO).

Η φιλοξενία των ιστοσελίδων της Q base R&D γίνεται σε ιδιόκτητα μηχανήματα σε ένα από τα μεγαλύτερα datacenter της Ευρώπης. Διασφαλίζεται με αυτόν το τρόπο η άριστη λειτουργία των μηχανημάτων και η άμεση επέμβαση, χωρίς εξάρτηση από τρίτες εταιρίες, στην περίπτωση κάποιας αστοχίας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας άμεσες, καλύτερες υπηρεσίες σε κατάλληλες τιμές ώστε η διαδικτυακή τους παρουσία να είναι πραγματική διαφήμιση για αυτούς. Επισκεφθείτε την σελίδα των πελατών μας για να δείτε κάποιες από τις ιστοσελίδες που έχουμε δημιουργήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας ώστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να συζητήσουμε την ιστοσελίδα που έχετε υπόψιν σας.

Τα πλεονεκτήματά μας:

  • Αναπτύσσουμε ιστοσελίδες βασισμένες στις ανάγκες σας
  • Αναπτύσσουμε ιστοσελίδες φιλικές για τις μηχανές αναζήτησης
  • Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες σε ιδιόκτητα μηχανήματα
  • Επεμβαίνουμε και διορθώνουμε άμεσα όποιες αστοχίες προκύψουν
  • Εξετάζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά για να του προσφέρουμε αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη