Η qbase συμμετέχει στο AthCon !


Η Q base R&D με χαρά σας ανακοινώνει πως συμμετέχει στο AthCon. Το AthCon είναι συνέδριο για την ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Στόχος του συνεδρίου είναι να συνενώσει τους ειδικούς στην ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων. Η πλήρης κατανόηση των κινδύνων που ελλοχεύουν και των τεχνικών επίθεσης σε έναν οργανισμό ή μία επιχείρηση είναι σημαντική για την προστασία από εξωγενείς παράγοντες. Το συνέδριο θέλει να προσφέρει έναν χώρο συζήτησης του αντικειμένου, με όλες τις αλλαγές που εισέρχονται και τις νέες τεχνικές επίθεσης που ανακαλύπτονται.

Για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο του συνεδρίου http://www.athcon.org/. Αν θέλετε να συμμετέχετε είναι ανοικτό το AthCon Call for Papers όπου μπορείτε να καταθέσετε την δική σας πρόταση για παρουσίαση.

Για περισσότερα νέα από την Q base R&D ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook (Q base R&D) ή την σελίδα μας στο Linkedin (Q base R&D). Διαβάστε το blog της Q base R&D στο wordpress.