Νέα ιστοσελίδα για την Αίθουσα Εκδηλώσεων MAVILI


Δημοσιεύσαμε την νέα ιστοσελίδα για την αίθουσα εκδηλώσεων MAVILI. Για να την επισκεφθείτε ακολουθήστε τον σύνδεσμο http://www.mavili.gr/ . Η αίθουσα βρίσκεται στο 14ο χλμ Ιωαννίνων - Αθηνών ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2651096000.

Ενημερώσαμε και την ιστοσελίδα για τον γάμο στα Ιωάννινα (http://www.viosanthospartos.gr) με καταχώρηση στις αίθουσες εκδηλώσεων της ιστοσελίδας MAVILI.

Στους χώρους της αίθουσας εκδηλώσεων MAVILI μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα έως 400 άτομα, μέσα ή έξω, για μια ξεχωριστή γαμήλια δεξίωση. Η χρήση παραδοσιακών υλικών, η διακόσμηση και ο φωτισμός δημιουργούν ένα εντυπωσιακό και επιβλητικό αποτέλεσμα που εγγυάται μια μεγαλοπρεπή δεξίωση έξω από τα συνηθισμένα και αναμενόμενα, που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας και τις ωραιότερες αναμνήσεις σε εσάς. Με κριτήριο την υψηλή ποιότητα, τόσο στις γεύσεις κρασιών και φαγητών, όσο και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, θα είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε μια βραδιά όπως την ονειρευτήκατε.

Για περισσότερα νέα από την Q base R&D ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook (Q base R&D) ή την σελίδα μας στο Linkedin (Q base R&D). Διαβάστε το blog της Q base R&D στο wordpress.