Ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος

Εμπιστευτείτε την Q base R&D για την ανάπτυξη του διαδικτυακού σας καταστήματος και εκμεταλευτείται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μας. Κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει συναλλαγές προϊόντων. Επιλέγοντας την Q base R&D (link) για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εταιρίας μας:

  • Φιλοξενία του ηλεκτρονικού καταστήματος σε ιδιόκτητα μηχανήματα
  • Άμεση επίλυση οποιαδήποτε προβλήματος ανακύψει
  • Βελτιστοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος ως προς τις μηχανές αναζήτησης
  • Ανάπτυξη και σχεδιασμός του καταστήματος σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες

Η φιλοξενία των ηλεκτρονικών καταστημάτων πραγματοποιείται σε ιδιόκτητα μηχανήματα και αυτό μας επιτρέπει να έχουμε πλήρη έλεγχο στα συστήματα χωρίς να εξαρτιζόμασταν από τρίτους. Αυτό σημαίνει για εσάς μικρότερο χρόνο απόκρισης σε οποιοδήποτε αίτημά σας και χαμηλότερο κόστος. Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός του κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος γίνεται με γνώμονα τις πραγματικές σας ανάγκες χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και τεχνολογικά εξελιγμένα πακέτα λογισμικού ώστε να εγγυόμαστε την ασφάλειά των συναλλαγών. Από την βασική έκδοση ενός καταστήματος έχετε στην διάθεσή σας μία σωστή βάση για την ανάπτυξη κατάλληλων ενεργειών προώθησης διαδικτυακά των προϊόντων σας.

Εάν έχετε ήδη ηλεκτρονικό κατάστημα και ενδιαφέρεστε για την προώθηση των προϊόντων σας μέσω διαδικτύου επισκεφθείτε την σελίδα μας για την διαδικτυακή προώθηση (online marketing) ώστε να μάθετε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Μπορείτε επίσης να μάθετε για το πως να διαχειριστείτε την διαδικτυακή σας παρουσία και το όνομα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο αν επισκεφθείτε την σελίδα μας για την Διαχείριση Διαδικτυακής Φήμης (Online Reputation Management – ORM).